Samenwerkende Installateurs Leiden En Omgeving
Over ons

SILEO Samenwerkende Installateurs

Leiden

En

Omgeving

In het hart van Leiden en de omliggende regio, vormt zich een uniek samenwerkingsverband: Sileo. Vier toonaangevende bedrijven - Rijnstreek, Van der Poel, Hartwijk & Verkuylen - hebben hun krachten gebundeld met één duidelijke missie voor ogen: de verduurzaming van onze regio aanzienlijk versnellen.

Individueel hebben elk van deze bedrijven een rijke geschiedenis van toewijding aan vakmanschap, innovatie en klantenservice. Samen als Sileo, combineren we onze expertise, middelen en passie om een allesomvattende oplossing te bieden voor de duurzaamheidsuitdagingen van onze gemeenschap.

Of u nu op zoek bent naar de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energietechnologie, de efficiëntie van warmtepompen, of het esthetische en functionele voordeel van groene daken, Sileo staat klaar om u te begeleiden op uw duurzaamheidsreis.

Wij geloven dat samenwerking de sleutel is tot werkelijke vooruitgang. Met vier bedrijven onder één dak zijn we beter uitgerust om een holistische benadering van duurzaamheid te bieden, waarbij elk project op maat wordt gemaakt om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij Sileo zijn we trots op wat we als collectief kunnen bereiken. Samen werken we aan een groenere, schonere en meer duurzame toekomst voor Leiden en omstreken.

Verkuylen

Adres: Karel Doormanweg 3, 2315SG, Leiden

Email: info@tib-verkuylen.nl

Telefoon: 071-5223767

Van der Poel

Adres: Productieweg 6, 2382PB, Zoeterwoude

Email: info@installatiebedrijf-vanderpoel.nl

Telefoon: 071-3416808

Hartwijk

Adres: Lammermarkt 3, 2312CK, Leiden

Email: info@hartwijk.nl

Telefoon: 071-5126627

Rijnstreek Verwarming

Adres: Draadbaan 18, 2352AW, Leiderdorp

Email: info@rijnstreek.info

Telefoon: 071-5227000

Rijnstreek Verwarming